Themataarten
Standaard bestaan de taarten uit een luchtig vanille biscuit, bereid zonder boter waardoor het licht valt, en daardoor beter past bij de zoetere vulling en het fondant. Het vanille biscuit is lekker zacht en zeker niet zoet. Chocolade biscuit bestaat ook tot de mogelijkheid.
​
Er wordt bewust gekozen voor vullingen die buiten de koelkast bewaard kunnen blijven, zo kan een taart altijd mooi geshowd worden, en hoeft niet in de koelkast te worden verstopt.
​
Onze taarten worden met veel oog voor detail gemaakt en over het algemeen, afhankelijk van het onderwerp kan je stellen dat het 5 tot 10 uur tijd in beslag kan nemen om te komen tot een persoonlijke en vooral unieke taart. Ook loopt de taart geen risico op bederf tijdens het decoreren en temperatuurverschillen van het in en uit de koelkast halen.
​
De taarten worden royaal gevuld met 3 lagen luchtige crème vulling, de zogeheten Swiss Merengue Botercrème. Aan deze crème vulling kunnen verschillende smaken toegevoegd worden. De vulling kan gecombineerd worden met een confiture of vers fruit. (Seizoensgebonden)
​
Wij maskeren de taarten altijd af met een witte chocolade ganache, om mooie rechte en stevige taarten te krijgen gecombineerd met dun laagje fondant van zeer goede kwaliteit. Fluweelzacht en neutraal van smaak.
​
De taarten worden bij ons altijd in de koelkast bewaard. De taart is na het aansnijden nog goed houdbaar (als deze goed is verpakt). De taart invriezen kan prima tot 3 maanden.
let op!
Eet onze taarten nooit direct vanuit de koelkast, maar laat de taart tenminste 1 á 2 uur buiten de koelkast op temperatuur komen voordat je deze gaat aansnijden.
mogelijkheden
1 laags
12 - 15 personen
2 laags
20 - 25 personen
3 laags
30 - 35 - 45 personen
prijs taart
vanaf € 6,50 per persoon
Taarten zijn altijd inclusief 1 taarttopper (dit kan een geboetseerd figuurtje/simpele bloem of geprinte afbeelding zijn) met bijhorende decoratie.
Meerprijzen worden gerekend voor een extra geboetseerde figuren/3D versiering, suikerbloemen, bladgoud/zilver, mascarons en/of donuts
smaken en vullingen
Alle vullingen zijn crème vullingen. Swiss Merengue Botercrème op smaak gebracht wel of niet in combinatie met confiture of vers fruit.
Om jullie een beetje op weg te helpen heeft Hannies Bakery favoriete smaakcombinaties:
Hannies Zesty Strawberry Sensation
Hannies white chocolate crisp
Hannies champagne lemon Sensation
Hannies oreo
sensation
Hannies tropical
Sensation
frisse aardbeien creme
lemoncurd
Witte chocolade creme met frambozen confituren
crispy balletjes
champagne creme met framboosjes
lemon curd
oreo koekjes creme met frambozen confituren
framboosjes
mango en/of passievruchten creme
mango en passievruchten curd
Naast deze luxe vullingen, is er nog veel meer mogelijk:
Puur, melk of witte chocolade, aardbeien, framboos, bosvruchten, mango, passievruchten en natuurlijk is ook vanille of zelfs slagroom smaak te kiezen. Wil je lekkere chocolate chunks of stukjes fruit, ook dat kan tegen een kleine meerprijs!
​
TIPS
“Onze taarten en cupcakes kunnen cocktail- of sateprikker bevatten om de decoraties op zijn plaats te houden.”
“Als u de taart af komt halen, zorg dan dat deze op de grond voor de bijrijdersstoel of in een lege kofferbak vervoerd kan worden. Op schoot of op de bank/stoel raden wij af. “
''Bij hoge temperaturen is het belangrijk dat de taart en of sweets in een airco gekoelde auto worden vervoerd. Optie koelbox met koelelementen.''