top of page

Themataarten

Standaard bestaan de taarten uit een luchtig vanille biscuit, bereid zonder boter waardoor het licht valt, en daardoor beter past bij de zoetere vulling en het fondant. Het vanille biscuit is lekker zacht en zeker niet zoet. Chocolade biscuit bestaat ook tot de mogelijkheid.

 

Er wordt bewust gekozen voor vullingen die buiten de koelkast bewaard kunnen blijven, zo kan een taart altijd mooi geshowd worden, en hoeft niet in de koelkast te worden verstopt. 

 

Onze taarten worden met veel oog voor detail gemaakt en over het algemeen, afhankelijk van het onderwerp kan je stellen dat het 5 tot 10 uur tijd in beslag kan nemen om te komen tot een persoonlijke en vooral unieke taart. Ook loopt de taart geen risico op bederf tijdens het decoreren en temperatuurverschillen van het in en uit de koelkast halen. 

 

De taarten worden royaal gevuld met 3 lagen luchtige crème vulling, de zogeheten Swiss Merengue Botercrème. Aan deze crème vulling kunnen verschillende smaken toegevoegd worden. De vulling kan gecombineerd worden met een confiture of vers fruit. (Seizoensgebonden) 

 

Wij maskeren de taarten altijd af met een witte chocolade ganache, om mooie rechte en stevige taarten te krijgen gecombineerd met dun laagje fondant van zeer goede kwaliteit. Fluweelzacht en neutraal van smaak. 

 

De taarten worden bij ons altijd in de koelkast bewaard. De taart is na het aansnijden nog goed houdbaar (als deze goed is verpakt). De taart invriezen kan prima tot 3 maanden. 

klok.png
chocolade.png
koelkast.png
aardbei.png

let op!

Eet onze taarten nooit direct vanuit de koelkast, maar laat de taart tenminste 1 á 2 uur buiten de koelkast op temperatuur komen voordat je deze gaat aansnijden. 

mogelijkheden

1 laags

12 - 15 personen 

2 laags

20 - 25 personen

3 laags

30 - 35 - 45 personen

prijs taart

vanaf € 6,50 per persoon

Taarten zijn altijd inclusief 1 taarttopper (dit kan een geboetseerd figuurtje/simpele bloem of geprinte afbeelding zijn) met bijhorende decoratie. 

Meerprijzen worden gerekend voor een extra geboetseerde figuren/3D versiering, suikerbloemen, bladgoud/zilver, mascarons en/of donuts

smaken en vullingen

Alle vullingen zijn crème vullingen. Swiss Merengue Botercrème op smaak gebracht wel of niet in combinatie met confiture of vers fruit.

 

Om jullie een beetje op weg te helpen heeft Hannies Bakery favoriete smaakcombinaties:

vorm.png

Hannies Zesty Strawberry Sensation 

vorm 2.png

Hannies white chocolate crisp 

vorm.png

Hannies champagne lemon Sensation 

vorm 2.png
vorm.png

Hannies oreo

sensation 

Hannies tropical

Sensation 

frisse aardbeien creme

lemoncurd

Witte chocolade creme met frambozen confituren

crispy balletjes

champagne creme met framboosjes

lemon curd

oreo koekjes creme met frambozen confituren

framboosjes

mango en/of passievruchten creme

mango en passievruchten curd

Naast deze luxe vullingen, is er nog veel meer mogelijk:

Puur, melk of witte chocolade, aardbeien, framboos, bosvruchten, mango, passievruchten en natuurlijk is ook vanille of zelfs slagroom smaak te kiezen. Wil je lekkere chocolate chunks of stukjes fruit, ook dat kan tegen een kleine meerprijs!

TIPS

“Onze taarten en cupcakes kunnen cocktail- of sateprikker bevatten om de decoraties op zijn plaats te houden.”

 

“Als u de taart af komt halen, zorg dan dat deze op de grond voor de bijrijdersstoel of in een lege kofferbak vervoerd kan worden. Op schoot of op de bank/stoel raden wij af. “ 

 

''Bij hoge temperaturen is het belangrijk dat de taart en of sweets in een airco gekoelde auto worden vervoerd. Optie koelbox met koelelementen.''

bottom of page