top of page

Bruidstaarten

Wauw jullie gaan trouwen? Bij deze, voor jullie mooiste dag hoort ook een mooie taart. Of misschien willen jullie wel een mooie Sweet Table met diverse kleine Sweets of alleen Cupcakes. Dan ben je bij Hannies Bakery op het juiste adres.  

 

Jullie trouwdag is DE dag dat alles perfect moet zijn en dat alles goed verloopt.

Een bruidstaart is dan ook vaak een Eyecatcher van de dag die wordt aangesneden tijdens het proostmoment met jullie dierbaren. Hannies Bakery voelt zich enorm vereerd als zij deel uit mogen maken van deze bijzondere dag.

 

Ieder bruidspaar is uniek zo ook de bruidstaart. De bruidstaart is vaak iets persoonlijks en om die reden is het onmogelijk om een prijsopgave geven zonder een ontwerp. De prijs hangt af van veel factoren zoals: het aantal personen, aantal lagen, willen jullie suikerbloemen of echte bloemen of een gepersonaliseerde topper erop? De basisprijs is vanaf € 9,00. De taarten worden royaal gevuld met 3 lagen luchtige crème vulling, de zogeheten Swiss Merengue Botercrème. Aan deze crème vulling kunnen verschillende smaken toegevoegd worden. De vulling kan gecombineerd worden met een confiture of vers fruit. (Seizoensgebonden) 

 

Er zijn tal van mogelijkheden en Hannies Bakery denkt graag met de Bruidsparen mee. Wij streven naar een persoonlijk en goed contact om aan al jullie wensen te kunnen voldoen. 

Graag ontvang ik jullie in mijn Atelier voor een bespreking/ proeverij waar jullie samen smaak combinaties maken om uiteindelijk uit te komen op de Eyecatcher van jullie dag. Geheel afgestemd op jullie wensen. 

 

De kosten van de Proeverij is € 37,50 dit dient na de proeverij te worden voldaan. 

 

Hannies Bakery bezorgt alle bruidstaarten op de gewenste locatie. Wij nemen zelf enkele dagen voor de bruiloft contact op met de locatie om de bezorging met hen af te stemmen. Voor het bezorgen vragen wij een vergoeding van € 0,50 per kilometer.

 

Na de proeverij maakt Hannies Bakery een offerte. Deze is 2 weken geldig. Als jullie akkoord gaan met de offerte (graag schriftelijk) krijgen jullie een factuur. Hannies Bakery vraagt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Deze dient 5 dagen na akkoord op de offerte betaald te zijn, dan is de trouwdatum pas definitief. Het restant dient een uiterlijk maand voor de trouwdatum betaald te worden.

bruidstaart.png

Neem contact op!

Bedankt voor de inzending! Er wordt snel gereageerd om een proeverij af te spreken.

smaken en vullingen

Alle vullingen zijn crème vullingen. Swiss Merengue Botercrème op smaak gebracht wel of niet in combinatie met confiture of vers fruit.

 

Om jullie een beetje op weg te helpen heeft Hannies Bakery favoriete smaakcombinaties:

vorm.png

Hannies Zesty Strawberry Sensation 

vorm 2.png

Hannies white chocolate crisp 

vorm.png

Hannies champagne lemon Sensation 

vorm 2.png
vorm.png

Hannies oreo

sensation 

Hannies tropical

Sensation 

frisse aardbeien creme

lemoncurd

Witte chocolade creme met frambozen confituren

crispy balletjes

champagne creme met framboosjes

lemon curd

oreo koekjes creme met frambozen confituren

framboosjes

mango en/of passievruchten creme

mango en passievruchten curd

Naast deze luxe vullingen, is er nog veel meer mogelijk:

Puur, melk of witte chocolade, aardbeien, framboos, bosvruchten, mango, passievruchten en natuurlijk is ook vanille of zelfs slagroom smaak te kiezen. Wil je lekkere chocolate chunks of stukjes fruit, ook dat kan tegen een kleine meerprijs!

bottom of page