top of page
THEMATAARTEN
Standaard bestaan onze taarten uit een luchtig vanille biscuit, bereid zonder boter waardoor het licht valt en daardoor beter past bij de zoetere vulling en het fondant! Het vanille biscuit is heerlijk zacht en zeker niet te zoet. Chocolade biscuit is ook mogelijk.
De taarten worden royaal gevuld met 3 lagen luchtige crème vulling, de zogeheten Swiss Merengue Botercrème. Aan deze crème vulling kunnen verschillende smaken toegevoegd worden. De vulling kan gecombineerd worden met confituren of vers fruit (let op, dit is seizoensgebonden). Vervolgens maskeren de taarten altijd af met een witte chocolade ganache, om mooie rechte en stevige taarten te krijgen gecombineerd met dun laagje fondant van zeer goede kwaliteit. Fluweelzacht en neutraal van smaak.
Er wordt bewust gekozen voor vullingen die buiten de koelkast bewaard kunnen blijven. Zo kan een taart altijd mooi geshowd worden en hoef je deze niet in de koelkast te verstoppen, dat is namelijk zonde!
Onze taarten worden met veel oog voor detail gemaakt en over het algemeen, afhankelijk van het onderwerp kan je stellen dat het 5 tot 10 uur tijd in beslag kan nemen om te komen tot een persoonlijke en vooral unieke taart. Ook loopt de taart geen risico op bederf tijdens het decoreren en temperatuurverschillen van het in en uit de koelkast halen. De taarten worden bij ons altijd in de koelkast bewaard. De taart is na het aansnijden nog goed houdbaar (als deze goed is verpakt). De taart invriezen kan prima tot 3 maanden. Meer bewaar én snijtips?
Download de instructies!


Fruitsmaken: aardbei, appeltaart, bosvruchten framboos, frisse aardbei, kers, lemon, mango en passievrucht
Overige smaken: oreo, speculoos, chocolade, witte chocolade en karamel.
bottom of page